preload-image

Osnovne aktivnosti

Redovna nedeljna druženja članova udruženja

Ovo je osnovna aktivnost čiji je cilj socijalizacija i integracija članova udruženja. Druženja se održavaju najmanje jednom nedeljno gde su često prisutni i gosti - porodice i prijatleji članova, članovi drugih udruženja kao i prijatelji udruženja. Na druženjima se proslavljaju rođendani, planiraju proslave Nove godine, 8. marta i ostalih važnih datuma.

Galerija slika

Projektne aktivnosti

Aktivnosti predviđene projektima koji se u potpunosti ili većim delom finansiraju iz budžeta grada Kraljeva ili republike Srbije.

Izložba fotografija

Tokom 2019. godine iz sredstava grada Kraljeva sufinansiran je projekat ,,Iz našeg ugla gledanja". Osnovna aktivnost projekta je bio kurs fotografije koji je vodio profesor Vladan Marinković, u saradnji sa Foto Kino klubom Kraljevo. Rezultat tog kursa je izložba oraganizovana 03. decembra 2019. godine, na Svetski dan osoba sa invaliditetom, u holu opštine grada Kraljeva. Delić atmosfere sa izložbe i fotografije polaznika kursa možete videti u galeriji.

Galerija slika

Naših ruku delo

Tokom 2020. godine je realizovan projekat ,,Naših ruku delo" koji je sufinansiran iz budžeta grada Kraljeva. Osnovna aktivnost ovog projekta su bile radionice dekupaža, izrada bižuterije, veza i pletenja. Ovaj projekat obuhvata plan promovisanja uduruženja kroz društvene mreže i web site. Rezultat tog plana je izrada web site-a.

Galerija slika

Vanprojektne aktivnosti

Delimična socijalizacija i integracija je vidljiva kroz naše vanprojektne aktivnosti. Članovi udruženje CARPE DIEM Iskoristi dan Iskoristi dan su česti gledaoci pozorišnih predstava, bioskopskih projekcija, posetioci muzeja, koncerata i drugih društvenih događaja u gradu i bližoj okolini.
2018. godine organizovano je učešće na 31. Beogradskom maratonu u saradnji sa SC Iskra iz Kragujevca. Takođe, te godine organizovano je i desetodnevno letovanje u Meljinama u Crnoj Gori.

Želja nam je da kroz buduće godine rada i postojanja svojim članovima obezbedimo što kvalitetniji i ispunjeniji život.

Galerija slika